Curs Tapes Selectes “Tapes Meeting”

Per a 16 persones

Foie amb cava i fruits del bosc

– 1 ampolla de cava brut nature
– gelatina neutra
– maduixes
– menta (hierba buena)
– foie (3 pots) surten 6 racions a cada pot
– fruits del bosc:
1 safata de mores
1 safata de navius
1 safata de gerds
– 3 cullerades grans ben plenes de sucre
Preparació:
Posem 800 ml. de cava a foc suau en una olla, abans de bullir incorporarem la gelatina neutra.
Folrarem dues safates amb film transparent, escamparem per a sobre les safates, la gelatina de cava, les maduixes a troçets i la menta picada, ho posarem a la nevera. Abans de servir posar 20 min. al congelador ajudarà a treure el film.
Per a fer la melmelada de fruits del bosc, posarem en una olla els fruits de bosc tallats per la meitat afegirem el cava i les tres cullerades de sucre, ho tindrem al foc fins a reduir el cava i espessir una mica la melmelada.
Emplatarem, posarem la base de gelatina de cava i maduixes, una porció de foie i regarem el foie amb la melmelada de fruits del bosc.

GUATLLES AMB XOCOLATA I CAFÈ

– 8 guatlles ( 1/2 per persona)
– 3 gots de cafè de cafetera
– 3 tabletes de xocolata amb llet
– 16 shitakes
– 1 pot de mascarpone de 250 grs
– 3 sobres de cafè en pols
– flors comestibles
Farem la salsa que acompanyarà les guatlles, en una olla posarem el cafè de cafetera i la xocolata fins que es fongui tot. Salpebrem i fregim les guatlles ben rossetes.
Prepararem el moka, barrejarem el cafè en pols amb el mascarpone, ho barrejarem bé i posarem dins una mànega.
Els xiitakes els hi separarem el barret del peu i els fregirem.
Emplatarem posant una base de la salsa de xocolata i cafè, en un lateral posarem el barret del xiitake omplert de moka, el peu del barret el decorarem amb les flors comestibles. Al centre posarem les guatlles banyades amb la salsa de xocolata i cafè.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *